- 1 svinemørbrad
- salt
- peber
- ½ dl. sennep
- 100 g. røget skinke
- 100 g. ost
- smør og olie
Sauce:
- 1 løg
- 1-2 tsk. karry
- ½ spsk. mel
- 1 lille dåse tomatpure 70 g.
- 1/4 l. fløde
- salt
Afpuds mørbraden og skær den på skrå i 2-3 cm. bøffer. Krydres med salt og peber og steges let på panden. Lægges i et ildfast fad og pensles med sennep, derpå lægges 1 skive røget skinke og 1 skive ost.
Sauce:
Løget hakkes og brunes på panden. Karry og lidt mel drysses over. 1 lille ds. tomatpure tilsættes samt 1/4 l. fløde, røres sammen og hældes over mørbraden.
Stilles i ovnen ved 225 grader C ca. 1/2 time.